sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hämeenlinna, Sokos hotelli, pääsiäissunnuntai, 25.4.2011,

Tallinnan matkalta kotiuduimme iltakahdeksan aikoihin Hämeenlinnaan. Olimme pitkän kotimatkan vuoksi varanneet hotellihuoneen Sokoksesta. Perille päästyämme varaustamme ei tietenkään ollut enää olemassakaan, joten tuntui, että huono tuurimme vain jatkui. Ystävällinen vastaanottovirkailija hoiti meille kuitenkin hieman paremman huoneen hyvityksenä, joten olimme tyytyväisiä. Huoneesta oli näkymä vesistöön ja linnoitukseen. Päätimme levätä hetken aikaa huoneessa, ennen kuin lähdimme suunnistamaan kohti keskustaa.

Virkailija oli antanut meille kirjautumisen yhteydessä kartan, mihin oli merkitty erikseen ne ravintolat, mitkä ovat auki pääsiäisenä. Joka ikisen ravintolan luo päästyämme totesimme niiden olevan menossa kiinni 15 minuutin sisällä, elleivät jo olleet kiinni. Ei auttanut, kuin kääntyä takaisin kohti hotellia. Vatsojen huutaessa tyhjyyttään päädyimme kuitenkin hotellin lähellä sijaitsevan Marin grillin luukulle, joka sekin oli jo menossa kiinni. Tilaus ehdittiin kuitenkin tehdä ja ruoka otettiin mukaan. Nautimme ranskalaiset romanttisesti hotellihuoneessa.

Seuraavana päivänä tutustuimme Hämeen linnaan ulkoapäin, mikä olikin todella upea. Hämeenlinnan kaunis vesistö keskustassa saisi lähtemään kaupunkiin toisenkin kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti