keskiviikko 10. elokuuta 2016

Saarijärvi, Haukilampi, 4.-5.8.2016


Haukilampi, Saarijävi

Saarijärven Haukilampi sijaitsee muutaman kilometrin Saarijärven keskustan ulkopuolella. Haukilammelle voi majoittua asuntoautossa ison tien varren parkkipaikalla ns. puskaparkissa. Parkkialue on tilava ja metsäinen, eikä siitä ole juurikaan suoraa näköyhteyttä tielle. Autojen äänet toki kuuluvat alueelle.

Majoituimme asuntoautolla puskaparkkiin, jonka koordinaatit löytyivät puskaparkit listaavalta kartalta. Linkki karttaan löytyy jutun lopusta.

Mies oli päivällä asentanut autoon markiisin, joten lähtö oli viivästynyt sen verran myöhäiselle, ettemme ehtineet matkan varrella sijainneeseen viimeiseen kauppaan sen ollessa auki yllätykseksemme vain kahdeksaan saakka. Perille pääsimme hieman puoli yhdeksän jälkeen, mikä tarkoitti sitä, että illan pari viimeistä tuntia vietettiin autossa iltapuuhissa ja piirrettyjä katsellen. Iltapala tehtiin niistä aineksista, joita mukana oli.
Ilma oli sateinen, ja ulkona vaani mäkäräisten parvi. Kännykät löysivät kuopassa, jossa parkkialue oli, huonosti kenttää.
Puskaparkissa

Haukilampi oli nätti, pieni lampi, jonka rannalla olisi viihtynyt uiden ja onkien, jos aikaa olisi ollut enemmän. Menimme kuitenkin pian koko perhe yhdessä nukkumaan sateen ropisten kattoon.


5.8.2016

Lammen rannalta löytyi muutama vadelma, jotka popsittiin suihin aamupalan sijaan. Puskaparkki toimi meille vain välietappina, joten matka jatkui melko pian kohti Saarijärven keskustan kauppoja. Haimme ruokaostokset aamupalatarvikkeineen kaupasta, minkä jälkeen aamupala nautittiin kaupan parkkipaikalla. Tästä matka jatkuikin pian kohti seuraavaa kohdetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti