keskiviikko 10. elokuuta 2016

Seinäjoki, Kyrkösjärvi, 7.-8.8.2016


Tämäniltainen puskaparkkikohde sijaitsi Seinäjoen Kyrkösjärvellä. Majoituimme uimarannan viereen, josta löytyi sopivan kokoinen kaistale puskaa ja pensasta tarjoamaan kahdelle leirille pientä suojaa ja leiripaikan. Olimme paikalla vasta iltasella, joten sen suurempia ohjelmanumeroita emme harmiksemme ehtineet suorittaa. Alueella olisi ollut kalastuksen ja uimisen lisäksi myös muita hyviä liikunnallisia harrastusmahdollisuuksia – aivan vierestä lähti esteetön vaellusreitti, jonka varrella oli myös frisbeegolf-rata sekä laavu, lisäksi vieressä sijaitsi esteetön kalastuslaituri, leikkipaikka ja rantalentopallokentät. Uimarannalta löytyi myös wc- ja suihkutilat.

Kallioinen maasto leirissämme tarjosi hyvän pohjan pojalle pyöräilyyn. Myös hiekkaleikit onnistuivat.

Naapuriautossa valmistettiin edellispäivänä löydetyistä kantarelleista ihanan kermainen keitto, joka nautittiin vieraiden pöydässä.




Esteetön vaellusreitti lähti aivan uimarannan vierestä

Esteetön vaellusreitti

Miehet kävivät iltasella kalastamassa kallioilta, mutta tänä iltana kalaonnea ei ollut. Järveen oli kuitenkin kuuleman mukaan istutettu mm. lohta. Alueella oli myös paljon muitakin kalastajia, joista osa kalasteli aivan leirimme vieressä.

Myös paikallinen nuoriso viihtyi alueella illan pikkutunneille saakka.

8.8.2016

Aamulla tuuli oli yltynyt ja järven pinta aaltoili voimakkaasti. Emme jääneet paikalle enää viettämään aikaamme, vaan aamutoimien jälkeen lähdimme kotimatkalle. Koska käyntimme oli jäänyt kovin lyhyeksi, uusi retki Seinäjoelle olisi vielä jossain vaiheessa edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti