sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Säkylä, Kristalliranta, Camping Säkylä, 6.-7.7.2014



Kristalliranta
Olimme ajamassa Säkylän ohi, kunnes näimme Kristallirannan kyltin. Kellon ollessa jo hyvin paljon, päätimme jäädä leirintäalueelle yön ajaksi. Inforakennus oli sulkeutunut jo useampi tunti aikaisemmin, joten ilmoitime saapumisestamme puhelimitse. Söimme ja valmistauduimme yöpuulle, juuri tätä enempää emme rauhallisella alueella ehtineet tekemäänkään. 

Kristallirannan päärakennus
 
Kävimme kuitenkin info- ja ravintolarakennuksessa sijaitsevissa suihku- ja wc-tiloissa, jotka oli rakennettu kellaritiloihin. Tunnelma oli karmaiseva, ja suihkuhetki olikin erittäin ripeä. Tilat olivat vuosikymmeniä vanhat, jopa aavemaiset, eikä humiseva ilmastointi tai ”kaikuvat askeleet” rauhoittaneet mieltä.

Yöllä puolestaan oli hiljaista ja rauhallista nukkua.



7.7.2014

Olimme päättäneet jatkaa matkaamme pian aamutoimien jälkeen. Huomasimme alueella myös uudemman saniteettirakennuksen suihkuineen ja wc-tiloineen. Rakennus sijaitsi caravaanialueen keskellä, eli sijainniltaan lähellä asiakasta, ja niitä siivottiin heti aamusella, joten myös siisteys oli hyvä.


Kävimme maksamassa yöpymisen, mikä oli 25 € tai SFC-kortilla 22 € yöltä sisältäen sähkön ja jokaisen matkaajan.

Tutustuimme vielä ravintolarakennuksen toisella puolella sijaitsevaan ranta-alueeseen, missä uimapaikan lisäksi oli myös rantalentopallokenttä. Nimensäkin mukaisesti vesi oli kristallin kirkasta, ja se kimmelsi houkuttelevasti auringon paisteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti