sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Nokia, Nokia Camping Viinikanniemi, 7.-8.7.2014




Pitkän karavaanimatkan päätteeksi päädyimme Nokan Viinikanniemen leirintäalueelle. Ilmoittauduimme päärakennuksessa, missä karavaanareille määrättiin tietyt paikat. Saimme paikan huoltorakennuksen läheisyydestä, jotta vauvanhoito olisi helpompaa. Näkymä paikaltamme oli hyvä - puuston läpi pilkotti järvi, ja uimarantakin oli melkein vieressä. Alueen perusmaksu oli 13 € (SFC-kortilla) / 15 € / vuorokausi, 5,5 € / aikuinen ja 2,5 € 0-17-vuotias lapsi. Lisäksi sähkö maksoi 5,9 € / vuorokausi. Yhteensä maksoimme siis 32,40 €.

Päivä oli aurinkoinen, ja koska olimme ehtineet jo riitämiin istua asuntoautossamme tienpäällä, päätimme tänään ”olla tekemättä mitään”. Olimme ajaneet ruokakaupan kautta, mistä mukaan oli tarttunut mm. kotimaisia mansikoita ja muita herkkuja naposteltavaksi.
Olimme ottaneet mukaan myös vauvan sitterin, missä hän sai lekotella ulkona varjossa kanssamme.




Huoltorakennus
Ruoka tehtiin asuntoautossa mahdollisimman nopeasti, minkä jälkeen jatkettiin taas ulkonaoloa. Luimme lehtiä, kuuntelimme musiikkia ja nautimme olostamme – auringosta, lämmöstä ja lomailusta.

Illan mittaan veden lämpötila testattiin uiden. Kävelimme myös pienen iltalenkin alueen ympäri. Alueelta löytyi eritasoisia ja –kokoisia mökkejä ja huoltorakennuksia. Ravintolan terassi oli yhtä pöytää lukuunottamatta tyhjä. Näköala auringonlaskulle järven ylle oli hyvä. Terassin edessä oli myös minigolf.
 
Huoltorakennus, joka sijaitsi meitä lähimpänä, oli kohtuullinen, vaikkakin uudenkarheutta oli turha hakea. Suihkuunpääsyä sai odottaa, sillä jostain syystä siivoukset tehtiin myöhään illalla. Alueella tuntui olevan hyvin rauhallista, mikä saattoi myös johtua siitä, että kyseessä oli maanantai-ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti