![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_Lb378421qrYBJpPE1PM2TZwl5H2j558JldvMDwLPF-CWEFv5HZ0brW2i_cxpHvPZcXr10fdo_Gzh1llsxrMx8msU_9BT4MT-eTIJDsrlpYVqC60PXGhs4xbReQlLW0snq_Swiy1bG0E/s1600/Vantaa01.jpg)
M
ajoituimme
ennen ulkomaanmatkaamme Vantaalla sijaitsevaan Holiday Inn –lentokenttähotelliin.
Majoitusvuorokausi maksoi 89 € sisältäen aamupalan, yhden yön autoparkin,
iltasaunan sekä lentokenttäkuljetukset. Koska loma-ajan parkkeeraus maksoi
erikseen 27 €, eikä katettuja paikkoja ollut tarjolla, päätimme viedä auton
lähtöpäivänä lentokentän omalle parkkialueelle.
Saavuimme
hotellille alkuillasta. Huoneet olivat siistejä ja kotoisia.
Päätimme
syödä hotellin ravintola Bistro Fioressa, mikä olisi auki yhteentoista saakka. Ryhmämme
koko oli kahdeksan henkeä, joten tiedustelimme sopivaa pöytää tarjoilijalta.
Hän totesi heti kättelyssä ”Ei onnistu”. Pienen hämmennyksen jälkeen hän
kuitenkin lupasi voivotellen ja huokaillen asian järjestyvän, jos odottaisimme hotellin baarissa viitisen
minuuttia. Hän myös kertoi, ettei ruokaa ole nopealla aikataululla saatavilla,
vaan joutuisimme odottamaan sitä yli puoli tuntia. Lähdimme ravintolan
ulkopuolelle ja palasimme viiden minuutin kuluttua takaisin, minkä jälkeen
tarjoilija ryhtyi yhdistämään pöytiä. Kaikille meidän jälkeen tulleille
asiakkaille samainen tarjoilija totesi, että jos he tulisivat ravintolaan, he
joutuisivat odottamaan ruokaa pitkään. Hän tuntui pyrkivän siihen, ettei uusia
ruokailijoita ravintolaan tulisi.
Samainen
tarjoilija tuli palvelemaan meitä vasta, kun vastaava (Janne) oli käynyt
ottamassa meiltä tilauksen. Ilman kyseistä Jannea, palvelusta olisi jäänyt
todella huono kuva. Janne oli kuitenkin erittäin asiallinen, ystävällinen ja
ammattitaitoinen.
Ruoan valmistuminen kesti lähes tunnin, mutta olimme varautuneet siihen. Tilauksiimme
kuului mm. halloumisalaatti 15,70 € (minkä juustot olivat ikävä kyllä kuivia ja
kovia, vaikka salaatti muuten olikin hyvää), talon burger 17,80 €, vesi 0 €, ja
0,4 l olut 8 €.
Ruokailun
jälkeen siirryimme huoneisiin valmistautumaan aamun aikaiseen herätykseen.
30.12.2013
Hotellihuoneen
sängyistä heräsi levänneenä, sillä ne olivat miellyttävän pehmeät.
Buffetaamiainen
alkoi aamuviideltä. Aamupala oli erittäin runsas ja monipuolinen. Tarjolla oli
jokaiselle jotakin. Juomista mainittakoon esimeriksi Vichy-veden, mikä oli
henkilökohtaisesti uusi aamupalatuttavuus. Lisäksi tarjolla oli perinteisten
eväiden lisäksi mm. valkohomejuustoa ja pannukakkuja hillolla.
Runsaan
aamiaisen jälkeen tila-auto ajettiin lentokentän P3-halliin, missä viikon (7-8
vrk) parkkeeraus maksoi 57 €.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti