maanantai 18. kesäkuuta 2012

Halsua, Lomakylä Masala / Masan Caravan, 14.-15.6.2012


Saavuimme alkuiltapäivästä Masalan Lomakylään, Halsualle. Päärakennus oli kiinni, mutta saimme omistajan puhelimen päähän. Rakennus avattaisiin jonkin ajan kuluttua, minkä jälkeen voisimme maksaa yöpymisen. Päärakennus tarjosi ruokaa ja juomia ilta yhdeksään saakka. Yöpymishinta asuntoautolla Masalassa oli 19 € / vrk.

Aurinko porotti lämpimästi. Ajoimme asuntoauton päärakennuksen läheisyyteen. Aurinkotuolit otettiin esiin, ja ulkona sai jo istua t-paita päällä. Pian mäkäräiset saapuivat, ja niitä oli paljon. Viheliäisiin ötököihin ei tavalliset hyttysmyrkyt tehonneet, emmekä olleet varustautuneet mäkäräisille tarkoitetuilla myrkyillä. Pian sadepilvetkin saapuivat, ja jouduimme siirtymään sisätiloihin.

Päärakennuksen terassi
Omistajien saavuttua maksoimme yöpymisen. Päärakennus oli avara, ja siellä saattoi pitää suurempiakin juhlia. Miellyttävä terassi kiersi lähes koko rakennuksen ympäri. Terassin kupeessa sijaitsi uimaranta, leikkipaikka ja lentopallokenttä. Alueelta löytyi myös minigolf.

Uimaranta ja lentopallokenttä päärakennuksen vieressä
Lentopallokenttä alueen keskellä




Ihan kyljessä oli myös ruoanlaittoon suunnattu rakennus, missä kolme takkaa tarjosi kokkaustilan usemmallekin halukkaalle. Polttopuut sai ostaa päärakennuksesta, mutta olimme varanneet mukaan omia. Grillauspaikkoja oli ympäri aluetta useita. Lähellämme sijaitsi vaatimaton wc-rakennus, mutta suihku- ja wc-tiloja oli alueen eri puolilla useita ja ilmeisesti myös eri laatuisia. 

Yksi alueen huoltorakennuksista
 
Alueella järjestettiin kesän aikana paljon ohjelmaa aikuiseen makuun, mutta myös koko perheelle. Alue oli viihtyisä, koko perheen kesäkohde.

Grillasimme takassa ruoat. Nautimme ne asuntoauton vieressä mäkäräisistä huolimatta. Aurinko pilkotteli jälleen pilvien raosta, ja ehdimmekin vähän aikaa istua ulkona, ennen kuin taivas jälleen synkkeni ja ukkossää saapui. Jonkin aikaa sisällä istuttuamme ja sateen jälleen hetkeksi hellitettyä päätimme lähteä kiertämään aluetta. Muutama leirintämökki sijaitsi alueen toisella laidalla metsän rajassa, ja muutama muu mökki keskellä aluetta. Kausipaikkalaiset olivat koristaneet pienet pihansa upeasti, erityisesti rannalla sijaitsevat. Monissa oltiin paraikaa lomailemassa, mutta alue oli silti, jo säästäkin johtuen melko hiljainen. Lomailijat odottivat kesälomiaan.

 
Leirintämökkejä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sade alkoi jälleen, ja loppuillan vietimmekin autossa elokuvia katselleen. Aika ei käynyt pitkäksi, vaikka mielellämme olisimmekin istuneet ulkona auringossa paistatellen.

http://www.masala.fi/
http://www.halsua.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti