keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kustavi, Vuosnaisten Meriasema, 17.-18.7.2012

Autolautta Kustavissa
Olimme pakanneet mukaamme jälleen kaikkeen varautuen teltan, trangian ja muut vastaavat tarpeet. Automatkan alussa määränpääksi valikoitui Kustavi, missä Vuosnaisten Meriasema vaikutti nettisivujensa perusteella mielenkiintoiselta matkakohteelta.
Kustavin keskustan ohi ajettuamme ajoimme autolautalle, millä pääsi maksutta Kustavin Vuosnaisten alueelle.

Meriasema sijaitsi saaren toisessa päässä, mistä suuri autolautta kuljetti matkalaisia useaan kertaan päivässä Brändön saarelle.
Lautta Kustavista Brändön saarelle

Aurinko paistoi ja sää näytti suosiolliselta telttailulle. Päärakennuksessa meille kuitenkin kerrottiin, ettei telttapaikkoja alueella ollut – ei koko saarella.  Poikkeuslupaakaan ei saatu. Alueella kerrottiin kuitenkin olevan kaksi vapaata huonetta / mökkiä, joista valitsimme sviitti-nimellä kulkevan Naiman. Naima-sviitti maksoi 65 € / vuorokaudelta kahdelle henkilölle. Se oli rivitalotyyppisen rakennuksen toisessa päädyssä.


Huoneessa oli wc ja suihku sekä erikoinen, sisätilaksi muokattu terassi, mikä oli hieman ahdistavan oloinen tila. Televisiota huoneessa ei ollut , vaikka internetkuvauksessa niin luvattiinkin.
Mökin lasitettu terassi

Huoneemme vieressä levittäytyivät upeat rantakalliot, missä paistattelimme päivää muutamaankin otteeseen ohi kulkevia veneitä ja joutsenperhettä katsellen. Kävimme välillä päärakennuksen terassilla nauttimassa viilentävät juomat. Ruoka-annokset näyttivät herkullisilta aurinkoisella terassilla.

Meriaseman aurinkoinen terassi

Istuimme vielä illan rantakallioilla tyynestä ja lämpimässt säästä nauttien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti