keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kajaani, Otanmäki, SFC-Kohtauspaikka, 9.-10.6.2017


Kioskibaari terasseineen sekä huoltorakennus

Matkakohde selvisi tälläkin kerralla vasta matkan aikana caravan-oppaita selaten. Otanmäen Kohtauspaikka oli monipuolinen kokonaisuus, jossa perheemme (2 lasta, 2 aikuista) yöpyi hintaan 20 € + sähkö 5 €.

Leiriydyimme rannan tuntumaan, aivan lasten keinujen viereen. Alueelta löytyi myös trampoliini. Päärakennuksen vieressä sijaitsi pieni, Oulujärvestä erotettu vesialue, jossa pääsimme kokeilemaan siipiratasalusta, mikä oli erityisesti pojan mieleen. Vieressä sai liukua myös vaijeriradalla. Kahvilan terassi sijaitsi heti vaijeriradan päässä. Kävimme ostamassa kahvilasta, eli kioskibaarista jäätelöt, joista yhdestä veloitettiin vahingossa liikaa. Kahvilassa myytiin myös mm. siidereitä ja oluita, ja illalla olisikin halukkaille tarjolla musiikin täyteinen ilta. Aivan kahvilan vieressä sijaitsi myös grillauspaikka sekä pieni tanssilava. Kokonaisuus oli erinomainen.

Siipiratasalus

Ilmaiset miesten ja naisten saunavuorot olivat tarjolla viikonloppuisin ja kesäkeskiviikkoisin.
Poika halusi uimaan, joten kävimme kahlailemassa uimarannalla. Laiturin tikapuilta pääsi halutessaan kastautumaan järveen. Lämmitys hoitui siistissä ja kotoisassa saunatilassa.

Saunat ja huoltotilat Oulujärven rannalla

Löylyjen jälkeen lähdimme grillikatokseen grillaamaan maissia ja makkaraa. Ruoat nautimme salaatin ja uusien perunoiden sekä voin kera ulkona.

Vielä oli hetki aikaa nauttia lämpimästä kesäillasta ennen nukkumaanmenoa.

10.6.2017

Aamulla oli vielä hetki aikaa leikkiä rannassa kalastusleikkejä. Aurinko paistoi taivaan täydeltä, oli tulossa lämmin päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti