maanantai 2. maaliskuuta 2015

Peräseinäjoki, Jääskän Loma Oy, 28.2.-1.3.2015


Matkakohteemme sijaitsi tällä kerralla Peräseinäjoen Kalajärvellä. Ennen mökille majoittumista haimme ruokatarvikkeet paikallisesta ruokakaupasta.  Jääskän Loman mökit sijaitsivat matkailualueen keskuksessa.

Päivä oli harmaa, ja satelikin hieman. Perille päästyämme poika syötettiin ja laitettiin nukkumaan. Mökistä löytyi kaikki tarpeellinen – matkasänky, syöttötuoli ja potta. Alueella järjestettiin samaan aikaan talvitapahtuma, mutta emme ehtineet harmiksemme osallistua siihen

Valmistimme nopean nacho-salaatin, ja kokeilu onnistuikin ihan kiitettävästi. Kuuntelimme musiikkia ja katselimme televisiota pojan päiväunien ajan.

Nacho-salaatti

















Illaksi lähdimme alueelta löytyvälle, metsän keskellä pujottelevalle luistinradalle. Rata oli tehty pururadan päälle. Oli jännittävää luistella puiden välissä kiemurtelevaa rataa pitkin. Lapsi kulki luistelun ajan mukana vaunuissa, joita oli hyvä ohjata jääradallakin. Rata oli tosin jo hieman kärsinyt lämpimistä päivistä, mutta kuitenkin edelleen ajoi asiansa. Luistelimme sen aikaa, kuin pienimmän hermot sen sallivat.

Uniikki takka keskellä mökkiä
Matkailualueella sijaitseva ravintola aukesi iltakahdeksalta, minne ensimmäisen tunnin ajan sai saapua ikään katsomatta. Niinpä luistelun jälkeen suuntasimme sinne kaakaoille (1,5 € / kpl). Karaoke oli myöhemmin alkamassa, ja laitteita viriteltiinkin jo valmiiksi.

Mökillä sytytettiin kynttilöitä ja herkuteltiin. Myöhemmin, kun perheen pienin oli nukahtanut, käytiin vielä rentoutumassa löylyissä.